Bekijk de nieuwe site en app van Den Haag FM: fris, overzichtelijk en nieuws uit alle wijken

Nieuwe site en app van Den Haag FM
Nieuwe site en app van Den Haag FM © Den Haag FM
DEN HAAG - Den Haag FM heeft een nieuwe site en app. Hierop kun je het nieuws uit alle stadsdelen en wijken lezen. Verder zijn de site en app toegankelijker dan de eerdere versies.
De homepage heeft een slider zoals je deze ook op Instagram Stories ziet. Dat maakt onze site ook een beetje interactief.
Verder zie je veel nieuwsartikelen, de meest gelezen artikelen, het weer, je kunt een briljante vraag indienen voor de rubriek Haagse Vragen en de laatste berichten over onze programmering. Daaronder zie je een apart blok voor de populaire video’s van Pim met zijn Straatvraag. Daaronder gaan de nieuwsartikelen weer door.

Nieuws per stadsdeel en wijk

Bovenin zie je een overzichtelijk menu, met nieuws. In het submenu kun je jouw stadsdeel aanklikken. Onder elk stadsdeel opent een nieuwe pagina met het laatste nieuws uit alle wijken. Hiermee is Den Haag FM als lokale omroep dus lokaler dan ooit.
Verder zie je in het menu ook de kopjes voor radio, tv, podcast en gemist. Als je deze aanklikt, verschijnt o.a. de radioprogrammering, tv-programmering, onze acht podcasts die we als omroep aanbieden en je ziet dat uitzending gemist een nieuw jasje heeft gekregen. Bij radio en tv kan je ook naar aparte programmapagina’s.

iOS en Android

Voor iOS-gebruikers (iPhone en iPad): als je automatische updates aan hebt staan, wordt de app vanzelf vernieuwd naar de nieuwe omgeving. Als je daar niet op kunt wachten (wat natuurlijk begrijpelijk is), dan kan je in de iTunes App Store de app verversen. Je kunt de iOS-app hier downloaden.
Voor Android-gebruikers: de oude Den Haag FM-app verwijderen, vervolgens in de Google Play Store de nieuwe app downloaden. Je kunt de Android-app hier downloaden.
In samenwerking met mediapartner Omroep West hebben we deze nieuwe site en app ontwikkeld. Heb je tips of opmerkingen? Of werkt iets niet? Laat het ons weten: info@denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!