DJ Outsiders te gast bij Vrijmibo op Den Haag FM

DJ Outsiders (links) en Elias van Hees
DJ Outsiders (links) en Elias van Hees © Partyon
DEN HAAG - De Haagse artiest Cem Araci, beter bekend als dj Outsiders, is vrijdagmiddag te gast bij Den Haag FM. Tussen 17.00 en 18.00 schuift hij live aan bij het programma Vrijmibo, het nieuwe programma met presentator Elias van Hees.
Cem Araci groeide op in Spoorwijk en sinds zijn twaalfde maakt hij al zelf muziek. Later lanceerde hij diverse hardstyle hits en tegenwoordig heeft hij een l eigen platenlabel: Rebl Records. Ook heeft hij een een eigen kledinglijn en een café. Outsiders werkte samen met artiesten waaronder The Partysquad, Darkraver, Paul Elstak, Snelle en Jebroer. Met Jebroer heeft Outsiders onder andere een platina plaat ontvangen voor het nummer Flitsmeister. Met Irrenhaus scoorde hij een hit in Duitsland, samen met Harris & Ford.
Araci vocht de afgelopen twee jaar publiekelijk voor het voortbestaan van de dancescene. Elias van Hees heeft zin in het gesprek met hem: “Outsiders is een bijzondere gast met een goed verhaal. Zijn bereik is in de Coronatijd meer dan verdubbeld. Hier gaan we het natuurlijk over hebben! Ik mag hem alles vragen dus verheug me enorm op de uitzending met deze rebel pur sang!”

UPDATE 13.00 UUR

Vanwege storm Eunice is besloten om de uitzending niet door te laten gaan. De centrale bibliotheek aan het Spui is gesloten voor publiek, daarnaast is het onveilig voor de gast en programmamaker om de weg op te gaan om naar de studio te komen.
Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag live vanuit de bibliotheek aan het Spui uitgezonden tussen 17.00 en 18.00

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!