Haagse Invloeden: Jeroen van Lindert (Kieskompas), Martin Wörsdörfer (VVD) en Daniël de Groot (CDA)

Jeroen van Lindert (links), Martin Wörsdörfer (rechtsboven) en Daniël de Groot (rechtsonder)
Jeroen van Lindert (links), Martin Wörsdörfer (rechtsboven) en Daniël de Groot (rechtsonder)
DEN HAAG - Zaterdag te gast in Haagse Invloeden: Jeroen van Lindert namens Kieskompas, Martin Wörsdörfer (voormalig Tweede Kamerlid en nu lijstduwer voor de Haagse VVD) en campagneleider Daniël de Groot van het CDA.
Kiezers uit Den Haag kunnen het Kieskompas als hulp gebruiken om te bepalen op welke partij ze gaan stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Maar hoe komt zo'n Kieskompas tot stand en waarom is het Kieskompas zo populair onder jongeren? Jeroen van Lindert van Kiezerskompas legt het uit.
Voormalig Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer is een eenmalige sidekick tijdens Haagse Invloeden. Hoe kijkt hij als oud-raadslid en nu lijstduwer voor de VVD naar de aankomende gemeenteraadsverkiezingen? En hoe naar de politiek in het IJspaleis? En waar houdt hij zich nu mee bezig?
En met campagneleider Daniël de Groot wordt de campagne van het CDA besproken. Gezien de peilingen is er voor het CDA nog genoeg werk te doen. Hoe gaat hij dat aanpakken? Ook vertelt hij over het manifest 'Geen Haat in de Raad.'
Haagse Invloeden
Elke zaterdag 10-11 uur
Live vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!