Spuigasten: afscheidsinterview Joris Wijsmuller (Haagse Stadspartij) na 24 jaar gemeentepolitiek

Joris Wijsmuller
Joris Wijsmuller
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM is te gast: gemeenteraadslid Joris Wijsmuller (Haagse Stadspartij).
Voorman Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij (HSP) verlaat na de gemeenteraadsverkiezingen de gemeentepolitiek. Wijsmuller is 24 jaar lang het boegbeeld van de lokale partij geweest. Na zes keer lijsttrekker te zijn geweest, vindt hij het mooi geweest. ‘Op een gegeven moment is het tijd om plaats te maken aan een nieuwe generatie’, zegt het gezicht van de HSP. Gemeenteraadslid Fatima Faïd is lijsttrekker bij de komende verkiezingen.
In Spuigasten blikt Wijsmuller in een exclusief afscheidsinterview terug op bijna een kwart eeuw in de Haagse gemeentepolitiek.

Spuigasten

Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in Studio B. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40), de stream op denhaagfm.nl of kom langs in de bibliotheek aan het Spui.

Podcast

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!