Lichaam gevonden in Laakkanaal bij Fruitweg

© Regio 15
DEN HAAG - In het water aan de Fruitweg heeft de politie dinsdagmiddag het lichaam gevonden van een vermiste man. Het lichaam werd gevonden in het water, onder de brug. Eerder op de dag zochten agenten met een sonarboot naar de vermiste die vannacht in het water raakte in het Laakkanaal. Er is geen sprake van een misdrijf, laat de politie weten.
In de nacht van maandag op dinsdag rukten hulpdiensten massaal uit na de melding van een persoon te water langs de Troelstrakade. Een omstander zou hebben gezien hoe een man over woonboten klom en in het water sprong. De man waarschuwde de hulpdiensten vanwege de kou. Voordat de hulp er was verdween de man onder water.
Er werd in de nacht geen lichaam gevonden. Met meerdere duikers, een boot, de politiehelikopter en sonarapparatuur is ruim twee en half uur naar het slachtoffer gezocht. Rond half vijf in de ochtend werd de zoekactie gestaakt.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!