Scheveningse voor tv-programma naar onbewoond eiland

Melanie E. Rijkers doet mee aan Million Dollar Island
Melanie E. Rijkers doet mee aan Million Dollar Island
DEN HAAG - De Scheveningse Melanie E. Rijkers (50) is een van de honderd deelnemers die meedoet aan het nieuwe tv-programma 'Million Dollar Island'. Voor het survivalprogramma worden de deelnemers gedropt op een onbewoond eiland waar ze twee maanden moeten overleven. De winnaar maakt kans op maximaal een miljoen euro.
'Als burn-out herstel trainer en photo coach hoor ik tijdens een wandelsessie regelmatig ‘ik ben zó gestrest, ik moet op z’n minst naar een onbewoond eiland om tot rust te komen’. Of dat waar is, ga je zien vanaf 6 maart', zegt Rijkers over haar deelname aan het programma.
De deelnemers moeten met elkaar overleven op het eiland. Daarbij is het van belang om ook een band op te bouwen met de andere kandidaten. Elke deelnemer krijgt een polsbandje met een waarde van 10.000 euro. Wanneer ze vertrekken van het eiland, dat kan vrijwillig zijn of na het verliezen van een spel, kan zo'n bandje aan een ander gegund worden. In de finale is de waarde van die gewonnen en gekregen bandjes opgeteld de prijs waar de kandidaat voor zal strijden in de finale.

SBS6 en Prime Video

De opnames voor het tv-programma vonden in november en december vorig jaar plaats op een eiland in de Filipijnen. Million Dollar Island is vanaf zondag 6 maart om 21.30 uur te zien bij SBS6 en een uur later op Amazon prime Video. Dennis van der Geest presenteert het programma.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!