Bezorgers Getir op de vuist met automobilist in de Elandstraat

Still uit video
Still uit video
DEN HAAG - Bezorgers van de boodschappendienst Getir hadden woensdagavond in de Elandstraat ruzie met een automobilist. Dat blijkt uit videobeelden die op Twitter zijn verschenen. Getir laat in een reactie weten dat de betrokken bezorgers op non-actief zijn gesteld.
Op de video is te zien dat meerdere bezorgers ruziemaken met mensen in de auto. Er werd getrokken, geslagen en tegen de auto geschopt. Toen agenten in de Elandstraat aankwamen was de ruzie alweer voorbij. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de betrokken auto, maar die is niet gevonden, laat een woordvoerder weten.
Wat er precies er precies voorafging aan de ruzie is niet duidelijk. Volgens de politie was er geen sprake van een aanrijding tussen de auto en een bezorger.

Spijtig

Onder de tweet van raadslid Arjen Dubbelaar (Hart voor Den Haag) laat de bezorgdienst weten het spijtig te vinden dat bezorgers betrokken zijn bij het incident. 'Getir keurt elke vorm van fysieke confrontatie af. Op dit moment zijn we deze zaak aan het onderzoeken samen met de politie'.' De bezorgers mogen voorlopig niet voor de bezorgdienst werken.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!