Gang of Youths en Ava Nova in De Nieuwe Van Nierop

Gang of Youths en Ava Nova in De Nieuwe Van Nierop
Gang of Youths en Ava Nova in De Nieuwe Van Nierop
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Gang of Youths en Ava Nova.
De Australische rockers van Gang of Youths zijn aan hun vijfde album toe. Ze scoorden in het verleden met ‘Achellis come down’ en zetten de lijn van melodische indierock voort op ‘Angel in Realtime’ waarvan je zondagavond een top track hoort. Net als van de Haagse muzikante Robin Dirksen die met haar groep Ava Nova een nieuwe single uit heeft.
Meer nieuwe releases zijn er van Florence + The Machine, Kovacs, Sevdaliza, Sor, Maida Rose, Robert Glasper, Tears for Fears, Regina Spektor, Ruben Hein, Rosalia en Beth Hart die Led Zeppelin covert. Tevens hoor je de Oekraïense rockband Okean Elzi met een protestsong tegen het Russische regime.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.
Na afloop is de uitzending hier terug te beluisteren.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!