DJ Charly Lownoise: duo met Mental Theo stopt dit jaar

Ramon Roelofs (Charly Lownoise)
Ramon Roelofs (Charly Lownoise)
DEN HAAG - Dj Charly Lownoise, alias Ramon Roelofs, gaat dit jaar solo door. Hij vormde in de jaren 90 een duo met Mental Theo: 'Van 2000 tot en met 2004 en begin jaren ‘90 draaide ik al solo en binnenkort na onze laatste show pak ik die energie weer op', zo liet hij gisteren weten in het programma Vrijmibo op Den Haag FM.
Op 13 Mei kunnen mensen voorlopig nog genieten van het illustere duo en wel op Scheveningen. Twee jaar geleden zetten de twee happy-hardcore veteranen het Scheveningse strand samen volledig op zijn kop bij Live on the Beach. Dit jaar mogen ze weer, tot grote vreugde van Lownoise: 'Tijdens onze tour in 2019 was het zo’n onwijs groot succes dat ze ons meteen weer wilden boeken voor 2020. Alleen toen kwam Covid en stond alles stil. En nu gaat het eindelijk gebeuren op vrijdag 13 mei op het strand van Scheveningen. Live on the beach! Er zijn nog kaarten te koop, dus als mensen willen komen… Er zijn niet zo heel veel kaarten meer, maar nog wel genoeg om erbij te zijn!'
Tickets voor dit evenement zijn verkrijgbaar via de website van de organisatie. Tijdens Celebrate the 90’s zullen ook ondermeer 2 Unlimited, Vengaboys, The Party Animals, 2 Brothers on the 4th Floor en Twenty 4 Seven hun opwachting maken.
De Vrijmibo - met presentator Elias van Hees - wordt elke vrijdagmiddag live vanuit het Spui uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 op Den Haag FM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!