Het Grote Haagse Verkiezingsdebat: drie grootste partijen over drie grote thema's

Het Grote Haagse Verkiezingsdebat
Het Grote Haagse Verkiezingsdebat
DEN HAAG - We mogen weer naar de stembus. Op 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Wat moet de komende vier jaar veranderen in Den Haag? Richard de Mos (Hart voor Den Haag), Robert van Asten (D66) en Anne Mulder (VVD) gaan op 8 maart met elkaar in debat. De lijsttrekkers van de drie grootste partijen vertellen in Perscentrum Nieuwspoort wat hun plannen voor Den Haag zijn.
Hoeveel woningen moeten erbij in Den Haag? En waar? In heel Nederland is er een groot woningtekort en Den Haag is geen uitzondering. Hoe gaan de drie partijen om met de groei van de stad?
De lijsttrekkers gaan ook met elkaar in debat over mobiliteit. Hoe blijft Den Haag bereikbaar? En moeten we het verkeer anders inrichten in de stad? Tot slot debatteren de lijstaanvoerders over veiligheid en handhaving. Welk overlast moet harder worden aangepakt?

Debat bijwonen of kijk live via tv

Het Grote Haagse Debat wordt gepresenteerd door Ivar Lingen, presentator van Den Haag FM. Het debat is van 20.00 tot 21.00 uur. De toegang in Nieuwspoort is gratis, inloop vanaf 19.30 uur. Daarnaast wordt het debat live gestreamd (hier aanmelden) en uitgezonden via het tv-kanaal van Den Haag FM.
Het Grote Haagse Debat is een samenwerking tussen Den Haag FM, Nieuwspoort en Haagsch College

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!