Beveiliger mishandeld en hond gedood in pand Plesmanweg

© Regio15
DEN HAAG - Een beveiliger en zijn hond zijn in de nacht van maandag op dinsdag mishandeld in een pand aan de Plesmanweg. De hond overleed meteen aan zijn verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen.
De beveiliger liep rond 0.30 uur met zijn hond een surveillanceronde door het pand dat op dit moment verbouwd wordt. Hij had iets gezien wat hij niet vertrouwde, zegt de politie.
In het gebouw werd de man bewusteloos geslagen. Ook de hond van de beveiliger werd mishandeld en overleefde dit niet. Toen de beveiliger weer bij bewustzijn was belde hij de hulpdiensten. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met de man is, is niet bekendgemaakt.

Getuigen

De politie is op zoek naar de dader of daders. 'Heeft u in de nacht van maandag 28 februari op dinsdag 1 maart iets verdachts gezien in de omgeving van de Plesmanweg? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Laat het ons weten.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!