Roos, Zahra en Amar: met je bloemenvoornaam gratis naar het Mauritshuis

© Mauritshuis
DEN HAAG - Heet je Roos, Zahra, Madelief, Jared of Amar? Dan mag je maart gratis naar het Mauritshuis. Het museum bestaat dit jaar 200 jaar en dat vieren ze met een bloemententoonstelling. Daarom mag iedereen met een bloemenvoornaam, in alle talen en uit verschillende culturen, deze maand gratis naar het museum.
Het Mauritshuis viert zijn verjaardag dit jaar tot en met 6 juni met de bloemententoonstelling In volle bloei. Het museum hangt vol met 17de-eeuwse schilderijen van kleurrijke bloemen. Ook de voorgevel is versierd met bloemwatervallen en er staan 20 bloembakken op het voorplein.
Iedereen met een bloemenvoornaam kan online een gratis tijdsslot boeken op de site van het Mauritshuis. In het museum hoef je dan alleen nog bij de kassa je identiteitsbewijs te laten zien voor een gratis ticket. Bezoekers tot en met 18 mogen sowieso gratis naar binnen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!