Hans Schutte van ROC Mondriaan te gast in Vrijmibo

Hans Schutte
Hans Schutte © Algemene Bestuursdienst / Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
DEN HAAG - Bestuursvoorzitter Hans Schutte van ROC Mondriaan schuift vrijdag aan bij Den Haag FM. Hij is dan te gast in het programma Vrijmibo.
Vrijwel zijn hele carrière is Schutte (56) werkzaam geweest in het onderwijs. Zeven jaar was hij directeur-generaal bij het ministerie van OCW, waar hij verschillende onderdelen in zijn portefeuille had. Sinds begin 2017 werd hij verantwoordelijk voor DUO. Daarvoor had hij verschillende bestuurlijke rollen bij diverse ROC’s. Zo was hij bestuursvoorzitter bij ROC Twente en ROC Nijmegen. Schutte volgde in 2020 Pierre Heijnen op als bestuursvoorzitter van ROC Mondriaan.
Schutte gaat het vrijdag met presentator Elias van Hees onder meer hebben over het snijvlak onderwijs en arbeidsmarkt en het nijpende tekort aan vakmensen. Verder wordt teruggekeken op de afgelopen week en vooruitgeblikt op het weekend. Vorige was dj Charly Lownoise te gast in Vrijmibo en hij stelde een rake vraag aan Hans Schutte, die morgen door Hans beantwoord wordt.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag live vanuit het Spui uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 op Den Haag FM. 

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!