Stromae en Jamala in De Nieuwe Van Nierop

© Ricco van Nierop
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Stromae en Jamala.
Jamala won in 2016 het Eurovisie Songfestival voor Oekraïnemet het heftige lied ‘1944’ over de deportatie van Krim-Tartaren door Stalin. Ze heeft vorige week haar vader en man in Oekraïne achter gelaten en is naar Turkije gevlucht met haar kinderen. In de uitzending hoor je zowel een nieuwe song als het Eurovisie-lied. Dat Stromae  na jaren afwezigheid terug is, mag sinds zijn nieuwe hits ‘Sante’ en ‘L’enfer’ duidelijk zijn, dit weekend verscheen van de Belg zijn nieuwe album ‘Multitude’.
Meer nieuwe releases zijn er van MEAU, Eva de Roovere, S10 (Eurovisie-inzending), Red Hot Chili Peppers, HAIM, Dolly Parton, Charli XCX, Sandra van Nieuwland, Yin Yin, The Weather Station en van de Haagse Mariseya die meezingt op de nieuwste track van Philou Louzolo. Tevens hoor je nieuw werk van oude Britse bands als Stereophonics en Belle & Sebastian.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!