Paul van Vliet en Steven Brunswijk samen op podium in benefietvoorstelling voor Oekraïne

Paul van Vliet
Paul van Vliet © Eelco van der Waals
DEN HAAG - Cabaretiers Paul van Vliet, Freek de Jonge, Elke Vierveijzer en Steven Brunswijk staan volgende week dinsdag samen op het podium van Theater Diligentia. Samen maken ze een speciale benefietvoorstelling voor Oekraïne waarbij de opbrengst wordt geschonken aan Giro555.
De 86-jarige Van Vliet maakte in 2018 bekend geen grote voorstellingen meer te gaan spelen. Hij sloot zijn carrière af met een matineevoorstelling die hij zes jaar lang in de Koninklijke Schouwburg speelde. Nu zal hij, samen met een aantal collega's, weer op de planken staan.
'Woorden schieten te kort om aan te geven hoe geschokt we zijn over de oorlog in Oekraïne. We willen dan ook ons steentje bijdragen om het leed te verzachten', schrijft het theater op haar website.
Het doel is om minimaal 10.000 euro op te halen. Bezoekers mogen zelf een ticketprijs bepalen om toegang te krijgen tot het benefiet. De kaartverkoop is vandaag van start gegaan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!