Tuinieren, schilderen of helpen schoonmaken? Vrijwilligers gaan dit weekend aan de slag bij NLdoet

NL Doet 2018
NL Doet 2018
DEN HAAG - Wil je helpen om de Vlindertuin klaar te maken voor de lente? Of voel je er meer voor om even te klussen in de Grafische Werkplaats? Het kan dit weekend weer tijdens NLdoet, in Den Haag worden vele handen voor honderden vrijwilligersklusjes gezocht.
Het doel van de actiedagen is om deelnemers op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennis te laten maken met de organisaties die er zijn in de stad door eens te komen schilderen, schoonmaken of te helpen in de tuin.
'Het gaat er ook om om een gezellige en inspirerende dag met elkaar te hebben', zegt Floor Bogman van PEP Den Haag in Haags Bakkie. 'Ik zou zeggen: pak aan die klus.'
Door de hele stad zijn er honderden activiteiten te vinden waar je een bijdrage kunt leveren. Op de website van NLdoet zijn alle klussen in Den Haag te vinden. In onze stad zorgt Den Haag Doet voor meer informatie over het vrijwilligersweekend. De grootste vrijwilligersactie van Nederland is dit jaar op 11 en 12 maart.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!