Jongste fractievoorzitter Mikal Tseggai (PvdA) in Vrijmibo

Mikal Tseggai
Mikal Tseggai © PvdA Den Haag
DEN HAAG - De fractievoorzitter van de PvdA in de Haagse gemeenteraad, Mikal Tseggai, is te gast in het programma Vrijmibo. Vanmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur is ze een uur te horen in het programma op Den Haag FM.
Mikal is geboren en opgegroeid in Haarlem en verhuisde op haar achttiende voor de studie naar Den Haag. Ze werkt bij een weekendschool in de Haagse wijk Transvaal en in het verleden als tolk voor Eritrese vluchtelingen. In de Haagse raad heeft ze zich onder meer ingezet voor toegankelijke huiswerkbegeleiding en kansengelijkheid.
Presentator Elias van Hees kijkt uit naar de uitzending: ‘Mikal is de jongste fractievoorzitter van de stad en was ook al het jongste raadslid in de Haagse gemeenteraad. Het gaat niet teveel over politiek hoor, maar ook hoe ze de campagne beleeft, wat ze in haar vrije tijd doet, haar liefde voor muziek en wat de doelen zijn voor de toekomst.’
De Vrijmibo - met presentator Elias van Hees - wordt elke vrijdagmiddag live vanuit het Spui uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!