Jacob Banks en Lucky Fonz III in De Nieuwe Van Nierop

20181025-lucky-fonz-iii_1
20181025-lucky-fonz-iii_1
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Jacob Banks en Lucky Fonz III.
De Brits-Nigeriaanse zanger Jacob Banks heeft al vier jaar geen album uitgebracht, maar dat weerhoudt hem er niet van aan de lopende band goede singles te droppen. Zijn laatste song ‘Just when I thought’ is een bijna gospelachtige soulballad die halverwege een afslag neemt richting een verstilde song en gaat over het gevoel kracht te verliezen in deze moeilijke tijden. Zondagavond hoor je ‘m voorbij komen, net als een track van de nieuwe plaat van Lucky Fonz III, die ook al zingt over het overwinnen van een dip.
Meer nieuwe releases zijn er van Megan Thee Stallion (met Dua Lipa), Krezip (met Danny Vera), Kae Tempest (Met Lianne La Havas) en supergroep de Musketiers bestaande uit Bertolf, Paul de Munnik, Paskal Jakobsen en Daniel Lohues. Zijn er dan ook nog solo-artiesten? Ja hoor, wat dacht je van Barbara Pravi, Bryan Adams, Cory Henry, Finneas en de Oekrainse Kalush. Tevens hoor je nieuw werk van Haagse folk-artiest Hanneke Laura.

Nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen

De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!