Avonturia de Vogelkelder wint Haagse Parel: 'Kroon op 45-jarig bestaan'

Avonturia de Vogelkelder neemt de Haagse Parel in ontvangst
Avonturia de Vogelkelder neemt de Haagse Parel in ontvangst © Gemeente Den Haag
DEN HAAG - Avonturia de Vogelkelder heeft een Haagse Parel gewonnen in de categorie 'familiebedrijf'. Onder andere met haar 'brede invulling aan maatschappelijke betrokkenheid' heeft de dierenspeciaalzaak de prijs in de wacht gesleept. 'Dit is een kroon op ons 45 jaar bestaan en een groot compliment aan het team', laat Avonturia weten.
'Familiebedrijf' is dit jaar een nieuwe categorie in de Haagse Parels, de prijs die wordt uitgereikt aan bedrijven en zelfstandige ondernemers die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de Haagse economie. 'Hierin sprong Avonturia de Vogelkelder er voor ons uit', zegt wethouder Saskia Bruines. 'De dierenspeciaalzaak heeft een grote lokale betrokkenheid en geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om passend werk uit te oefenen. Een terechte winnaar van de Haagse Parel in deze categorie.'
Op haar website laat Avonturia weten blij te zijn met de prijs. 'We zijn dankbaar voor al onze klanten die al generatie op generatie bij ons over de vloer komen en voor de herkenning van onze gemeente. Deze prijs dragen we op aan ons geestelijk vader Jan Huijbers, de nieuwe generatie die klaar staat en ons geweldige team die met volle passie verder bouwt aan de Avonturia Groep!'
Andere bedrijven genomineerd in de categorie 'familiebedrijf' waren duurzaam tankstation Kerkhof & Zonen en elektrotechnisch installatiebedrijf Van Ginderen:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!