'Sjeveningen', prins Harry oefent op uitspraak 'Scheveningen' in aanloop naar Invictus Games

Screenshow video Invictus Games
Screenshow video Invictus Games
DEN HAAG - 'Goeiemiddag, jullie hebben het goed gedaan', 'stroopwafel' en 'Scheveningen'. In een promotievideo op Twitter is te zien zien hoe prins Harry zich met een korte Nederlandse les klaarmaakt voor de Invictus Games in Den Haag. Een goede 'g' zit er bij de uitspraak van 'Scheveningen' nog niet helemaal in. 'Sjeveningen', horen we prins Harry meermaals zeggen.
Het sporttoernooi voor militairen en veteranen, die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger is een initiatief van de prins. De eerste editie werd georganiseerd in London, Orlando was in 2016 gaststad, Torontio was dat in 2017 en in 2018 was het de beurt aan Sydney. Van 16 tot en met 22 april vindt het evenement plaats in het Zuiderpark.
'Dankjewel. Tot ziens in Den Haag', besluit Harry in de video, maar niet voor hij zijn hoodie uitdoet en volledig in het oranje gehuld zegt klaar te zijn voor het evenement. 'Let's go.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!