Goldband, Son Mieux en Jett Rebel genomineerd voor 3FM Awards

DEN HAAG - Goldband, Son Mieux en Jett Rebel zijn genomineerd voor de 3FM Awards, de jaarlijkse prijs van de publieke omroep. Goldband maakt kans op een onderscheiding in drie categorieën, Son Mieux is in twee keer genomineerd en Jett Rebel maakt kans in een categorie.
Het album Betaalbare Romantiek van Goldband maakt kans om onderscheiden te worden als Beste Album. Daarnaast is de Haagse groep genomineerd als Beste Groep, daarin neemt ze het op tegen De Staat, Chef'Special, Son Mieux en Kensington. Het kan ook zomaar zijn dat de groep de Beste Song heeft gemaakt, Noodgeval is daarvoor genomineerd.
Son Mieux maakt kans op twee onderscheidingen. Ze is genomineerd als Beste Groep en het album The Mustard Seed maakt kans om te worden verkozen tot Beste Album. Jett Rebel is genomineerd als Beste Artiest. In die categorie neemt hij het op tegen Snelle, S10, Maan en Froukje.
Stemmen op een van de genomineerden kan tot en met woensdag 22 maart. De 3FM Awards worden uitgereikt op 24 maart in poppodium 013 in Tilburg.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!