Hoe heeft Den Haag gestemd? Volg de uitslagenavond live via Den Haag FM

Kiezers bij het stembureau
Kiezers bij het stembureau © Richard Mulder
DEN HAAG - De stembussen sluiten om 21.00 uur vanavond. Daarna worden de stemmen geteld. Maar de grote vraag is: hoe heeft Den Haag gestemd? Daar kom je achter als je de uitslagenavond volgt via Den Haag FM.
Om 21.00 uur start een speciale uitzending op Den Haag FM. Presentatoren Michiel Kooiman en Ruben van Twillert blikken met verschillende lijsttrekkers terug op de verkiezingscampagne. In de studio in de Centrale Bibliotheek aan het Spui komen lijsttrekkers langs, burgemeester Jan van Zanen blikt terug op de verkiezingsdagen, redacteur Marijke Lagas vertelt wat haar opvalt op de sociale media en stadsverslaggever Titia Ketelaar duidt de verkiezingscampagne en de -uitslag.
Verslaggever Rosalyn van der Dussen bezoekt onder andere de verkiezingsfeestjes van Hart voor Den Haag/Groep de Mos, D66 en GroenLinks in de stad. Ook bezoekt zij de bijeenkomst in het stadhuis waar de voorlopige uitslagen bekend worden gemaakt.

Speciale uitzending van 21.00 tot 3.00 uur

De uitzending begint om 21.00 uur en eindigt om 3.00 uur 's nachts en is te volgen via radio (92.0 FM) en tv (Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1312). Het laatste nieuws is natuurlijk ook te volgen via denhaagfm.nl en onze nieuwe app. Via onze site en app kun je ook naar de online stream luisteren of naar onze videostream kijken.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!