Arcade Fire en Ivyvox in De Nieuwe Van Nierop

Ivyvox
Ivyvox © Sanne Johanna Molenaar
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Arcade Fire en Ivyvox.
Vanaf hoeveel jaar stilte kun je spreken van een comeback? Bij ABBA (40 jaar), Stromae (8 jaar) en Adele (6 jaar) is er geen twijfel, maar deze week komen de Canadese indie-rockers van Arcade Fire na 4 jaar en 7 maanden met een nieuwe dubbel-single. Was dat even rust, een wat langer intermezzo – of is dit toch gewoon een comeback? Ach, wat maakt het ook uit, de songs zijn geweldig en je hoort ze zondagavond. Net als de nieuwe van de Haagse punkrockers van Ivyvox, die hun toffe track ‘Trouble’ voorzien van een clipje geschoten op de Pier.
Meer nieuwe releases zijn er van Rosalia, Charli XCX, Froukje (samen met S10), Daniël Lohues, Weezer, Rex Orange County, Judy Blank, néomi, Savine en de soulblazers van BRUUT! Tevens een solo-track van de Haagse Dylan van Dam (Forever Saturday/Hague Idiots).
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.
Na afloop is de uitzending hier terug te beluisteren

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!