Dirk van den Broek opent supermarkt in oude pand Rock Palace in de Torenstraat

Het voormalige Rock Palace | Afbeelding: Google Maps
Het voormalige Rock Palace | Afbeelding: Google Maps
DEN HAAG - In het voormalige pand van muziekwinkel Rock Palace in de Torenstraat komt een supermarkt van Dirk van den Broek. Het is de tweede winkel in Den Haag, er zit al een Dirk van den Broek in Leidschenveen.
Rock Palace werd in 1985 opgestart door Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen van Golden Earring. De winkel groeide uit tot een muziektempel. Moederbedrijf Keymusic ging een paar jaar geleden failliet en werd overgenomen door investeringsmaatschappij HOAD Holding. Die verplaatste de winkel naar het pand tegenover Rock Palace.
Het pand wordt later dit jaar omgebouwd tot een supermarkt. Dirk van den Broek wilde per se een winkel in het centrum. 'Zeker in onzekere tijden is het belangrijk dat we er voor iedereen zijn. Daarom blijven we hard inzetten op het openen van nieuwe Dirk winkels. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe winkel een belangrijk onderdeel van de buurt wordt', zegt algemeen directeur Marcel Huizing.

Eind 2022

Naar verwachting gaat de winkel eind dit jaar open. Met de nieuwe winkel heeft Dirk van den Broek 132 winkels in Nederland. Het centrum van Den Haag telt inmiddels meer dan tien supermarkten. In de Torenstraat zit al een Albert Heijn.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!