Sjaak Polak blijft een jaar langer bij ADO Vrouwen

Sjaak Polak
Sjaak Polak © Den Haag FM
DEN HAAG - Sjaak Polak blijft nog een jaar aan als hoofdtrainer van ADO Den Haag Vrouwen. Dat heeft de club maandag bekendgemaakt. Polak blijft door de contractverlenging tot medio 2023 verbonden aan de club.
Het huidige seizoen is het derde voor Polak als hoofdtrainer bij de ADO Den Haag Vrouwen. Vorig jaar wist het team onder zijn leiding de bekerfinale en de kampioenspoule Pure Energie Eredivisie Vrouwen te bereiken. De ADO Vrouwen staan nu op een vijfde plek in de competitie.
De hoofdtrainer is blij met de contractverlenging. 'Ik ben blij met het vertrouwen van de directie en spelersgroep. We hebben samen de afgelopen jaren al mooie momenten mogen meemaken en ik kijk ernaar uit om dit voor te zetten in het nieuwe seizoen.'
Polak kwam als speler uit voor onder meer Excelsior, FC Twente, ADO Den Haag en Sparta Rotterdam. Daarna ging hij als trainer aan de slag. Na twee twee jaar bij de mannen van SJC maakte hij in 2019 de overstap naar ADO Den Haag Vrouwen.

Veel ervaring

'Sjaak maakt speelsters individueel en als team beter. Dat hij voor de tweede keer zijn contract heeft verlengd, laat zien dat hij hier nog niet klaar is', zegt Kees Punt, voorzitter van ADO Den Haag Vrouwen.
'Hij is een hoofdtrainer met veel ervaring op het veld, maar heeft ook oog voor wat er speelt buiten de lijnen. Wij kijken met veel vertrouwen naar de toekomst en hopen dat we met Sjaak volgend seizoen onze doelen kunnen bereiken.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!