Poging tot overval mislukt omdat slachtoffer niet uit auto stapt na bedreiging met mes

Politieagent
Politieagent © Politie
DEN HAAG - Een poging om de eigenaar van een horecazaak aan de Wagenstraat te overvallen is maandagavond niet gelukt. Het slachtoffer werd door twee mannen met een mes bedreigd toen ze hem probeerden te overvallen, dat mislukte omdat de eigenaar van de zaak nog in zijn auto zat en de politie kon bellen.
Na het sluiten van de zaak liep de eigenaar van de zaak aan de Wagenstraat in het centrum rond 23.45 uur naar zijn auto. Toen hij instapte werd hij benaderd door twee in het zwart geklede mannen met bivakmutsen op.
Een van de verdachten had een mes bij zich en tikte daarmee op de autoruit. Het slachtoffer besloot om niet uit de auto te stappen en belde de politie.

Gevlucht op scooter

Op een scooter zijn de verdachten enige minuten later gevlucht in de richting van de Bierkade. De eigenaar heeft nog niet besloten om aangifte te doen. De politie is op zoek naar de getuige van deze poging tot overval.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!