Maluma en J Balvin staan op Caribbean en Latin festival Pal Mundo in Zuiderpark

© Pal Mundo Festival
DEN HAAG - Maluma is de tweede hoofdact die in juli, net als J Balvin, gaat optreden op het Pal Mundo Festival 2022. Het festival heeft vandaag het eerste deel van de line-up voor 2 en 3 juli bekendgemaakt. Het is de eerste keer dat het festival in het Zuiderpark wordt georganiseerd.
Latin ster Maluma maakte onder meer de tracks Hawái en Chantaje. J Balvin maakte onder meer Mi Gente en Un dia (One day) samen met Dua Lipa. Beide artiesten zullen in het eerste weekend van juli op het hoofdpodium staan.
Daarnaast wordt het programma van het Caribbean & Latin-festival gevuld met artiesten als Prince Royce, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde. Later worden nog meer namen aan de line-up toegevoegd. Per dag zullen er 50 artiesten optreden op vier podia.
In het eerste weekend van juli wordt het Zuiderpark omgetoverd tot een Caribisch Latin paradijs met ruimte voor 25.000 bezoekers per dag. In 2014 vond het eerste indoor festival plaats in het Zoetermeerse Silverdome, dat verhuisde later naar Rotterdam Ahoy. De eerste editie outdoor vond in 2018 plaats in het Arenapark in Amsterdam. Voor de editie van 2022 landt het festival in Den Haag. Dat zou al in 2020 gebeuren, maar door de coronamaatregelen kon dat niet doorgaan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!