Spuigasten: raadsleden René Oudshoorn (Hart voor Den Haag) en Judith Oudshoorn (VVD) nemen afscheid

René Oudshoorn (Hart voor Den Haag) en Judith Oudshoorn (VVD)
René Oudshoorn (Hart voor Den Haag) en Judith Oudshoorn (VVD)
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn te gast: raadsleden René Oudshoorn (Hart voor Den Haag) en Judith Oudshoorn (VVD).
Op 29 maart zullen 23 raadsleden hun voorlopig laatste dag in de gemeenteraad beleven. Evenveel nieuwe raadsleden zullen een dag later mogen toetreden tot de raad. Hoe kijken de raadsleden René Oudshoorn (Hart voor Den Haag) en Judith Oudshoorn (VVD) terug op de afgelopen vier jaar? Hoe hebben zij het raadswerk ervaren? En welke lessen hebben zij voor hun opvolgers in de gemeenteraad?
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in Studio B. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40), de stream op denhaagfm.nl of kom langs in de bibliotheek aan het Spui.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!