Fotograaf Jim Hoogendorp te gast tijdens Vrijmibo

Jim Hoogendorp | Eigen foto
Jim Hoogendorp | Eigen foto
DEN HAAG - De Haagse showbizzfotograaf Jim Hoogendorp is vandaag te gast in de Vrijmibo. Het programma is tussen 17.00 en 18.00 te horen op Den Haag FM.
Hoogendorp levert dagelijks foto's aan de nationale en internationale media en via andere persfotobureau's. Zo werkt de celebrity-persfotograaf voor De Telegraaf en Privé.
Na ruim twee jaar de vaste rubriek in weekblad Privé ‘Toppers van Oranje’, vond Jim het een aantal jaren geleden tijd om zelf een magazine te beginnen. Sinds december 2016 publiceert hij het maandelijkse gratis online magazine 'Behind The Stars' worden elke maand foto s en interviews gepubliceerd met de Nederlandse sterren van nu. Ook is er aandacht voor internationaal, sport, concerten, musicals, evenementen, Koninklijk en veel meer.
De Vrijmibo met Elias van Hees wordt elke vrijdagmiddag live uitgezonden vanuit de bibliotheek aan het Spui van 17.00 tot 18.00 uur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!