Loetje opent tweede restaurant in Den Haag

De biefstuk waar Loetje om bekend staat
De biefstuk waar Loetje om bekend staat © Restaurant Company Europe
DEN HAAG - Biefstukkoning Loetje opent deze vrijdag een tweede zaak in Den Haag. Het restaurant is gevestigd in de voormalige Caballero Fabriek op de Binckhorst. Hiervoor zat het restaurant MaMa Kelly in de oude fabriek.
De voormalige sigarettenfabriek stamt uit 1653. Het pand heeft hoge plafonds en originele ketels. In het gebouw zitten nu verschillende creatieve en innovatieve bedrijven. Het restaurant van Loetje zit in het voormalig ketelhuis. Het monumentale pand heeft de afgelopen maanden een flinke metamorfose gehad voor Loetje Binckhorst. Zo werden de keuken en de bar verplaatst.
Loetje in de oude Caballero fabriek
Loetje in de oude Caballero fabriek © Loetje

'Unieke locatie'

'Het was een grote beslissing om Loetje naar deze unieke locatie te halen, maar we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. We hebben een fijne plek gecreëerd waar iedereen makkelijk binnenloopt en zich welkom voelt. Of je nu met je hele familie komt dineren of langskomt voor een stijlvolle zakenlunch', zegt Sandra van Halderen van Restaurant Company Europe waar Loetje onder valt.
Loetje staat bekend om zijn biefstuk met veel jus, frites en wit brood. 'Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid is nu uitgegroeid tot een reeks succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland.' Er zat al een Loetje-restaurant in de Haagsche Bluf. In totaal heeft Loetje nu 28 restaurants in Nederland. Op de Binckhorst zoeken ze nog personeel.
Loetje in de Binckhorst
Loetje in de Binckhorst

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!