Placebo en Maida Rose in De Nieuwe Van Nierop

Maida Rose
Maida Rose © Anne Lieke Heusinkveld
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Placebo en Maida Rose.
Roos Meijer en Javièr den Leeuw vormen de kern van deHaagse dreampop-band Maida Rose. Afgelopen vrijdag presenteerden ze hun debuutalbum ‘Tales of Adolescent’ inhet Paard en zondagavond hoor je een track van die plaat op Den Haag FM. Net als van de Britse ‘90’s-Alternative-sensatie Placebo die terug zijn met ouderwets goed klinkend album.
Meer nieuwe releases zijn er van Denzel Curry, Mary J Blige, Fontaines DC, Afterpartees, Eefje de Visser, Celeste, Aldous Harding, Destroyer, Finneas en Selah Sue. Tevens hoor je Joshua Nolet van Chef’ Special met zijn nieuwe project GRAMS.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!