Dichtende dj's in Het Woordenrijk

Anderkaffer
Anderkaffer
DEN HAAG - In Het Woordenrijk zondagavond gesprekken met de dichtende dj’s Anderkaffer en Funky Ferry over schrijven als draaien niet kan.
Anderkaffer is restaurant-houder en dj (For d’Sier), daarnaast leest hij geregeld korte verhalen en gedichten voor in ons programma. Afgelopen twee jaar zat corona zijn beiden professies behoorlijk in de weg, maar hij moest zijn creativiteit en gevoel kwijt. Dat resulteerde in zijn tweede bundel ‘Heel klein vies wolkje’, waaruit hij zondagavond zal voordragen. Ook dj Funky Ferry combineert het draaien met het dichten en zijn poëzie siert niet alleen zijn insta, maar ook winkelruiten in de stad.
De derde gast in de uitzending is Geraldina Metselaar met het Gedicht van de Week. Tussendoor hoor je muziek en de literaire agenda voor Den Haag. Presentatie is vanavond in handen van Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.
Na afloop is de uitzending hier terug te beluisteren.
Het Woordenrijk is zondag van 20 tot 21 uur te beluisteren, werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!