Pat Smith brengt nieuwe single 'Time' uit: 'Een lied over tijdverspilling'

© Den Haag FM
DEN HAAG - Zanger Pat Smith heeft vrijdag zijn nieuwe single 'Time' uitgebracht. 'Dit is een lied over tijdverspilling', laat hij op Instagram weten. Het nummer gaat over het omzetten van de knop wanneer je het gevoel hebt stil te staan in het leven.
'Dit nummer gaat over mijn reflecties op het leven', laat de zanger in het bijschrift op YouTube weten. Het nummer heeft geen traditionele videoclip, maar een zogenoemde lyric-video, waarbij de songtekst in beeld komt. 'We reflecteren dagelijks op onszelf. In plaats van een muziekvideo die toegespitst is op mijn persoonlijke ervaring, heb ik deze video gemaakt zodat je je eigen perceptie kan vormen.'
Een week eerder liet Pat Smith weten dat hij op uitnodiging van de Britse prins Harry ambassadeur is van de aankomende Invictus Games, het internationale sportevenement voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen. Het evenement vindt plaats in het Zuiderpark van 16 tot en met 22 april. 'Nadat ik een aantal vreselijke horrorverhalen van oorlogsveteranen heb gehoord, heb ik een klein beetje inzicht in wat oorlog met je doet en wat voor stempel dat op je verdere bestaan drukt', zegt Pat Smith op Instagram.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!