Hubertustunnel weer open na storing

© gemeente Den Haag
DEN HAAG - De Hubertustunnel in Den Haag is sinds maandagochtend 6.00 uur weer open. Hij was sinds donderdagavond in beide richtingen afgesloten. Er werden herstelwerkzaamheden uitgevoerd, meldde de gemeente Den Haag. De tunnel was van donderdag- tot zaterdagavond dicht vanwege een technische storing.
De storing ontstond donderdagavond rond 20.00 uur. Na het afsluiten van de tunnel reed er iemand tegen de slagboom. Na twee dagen ging de tunnel zaterdag aan het eind van de dag weer open voor verkeer.
Toch sloot de gemeente Den Haag de tunnel zondagavond opnieuw. Maandagochtend om 6.00 uur is hij weer opengegaan, meldt mediapartner Omroep West.

Omrijden

Weggebruikers moesten omrijden. Verkeer richting Scheveningen werd omgeleid via de Oude Waalsdorperweg, Waalsdorperweg, Oostduinlaan, Carel van Bylandtlaan en Raamweg. Verkeer richting Wassenaar werd omgeleid via de Raamweg.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!