Kensington, Danny Vera en een avond vol 90's: Live on the Beach komt met voorjaarseditie

© Paul Bergen
DEN HAAG - Op Scheveningen wordt in het tweede weekend van mei een voorjaarseditie van Live on the Beach georganiseerd. Drie dagen lang zijn er optredens op het strand. Het gaat op vrijdag om een 90's-avond en de dagen erna zijn er optredens van Kensington, De Staat, Danny Vera en Krezip.
De strandconcerten vinden doorgaans plaats in het najaar. De afgelopen jaren konden deze door de coronamaatregelen steeds niet doorgaan. 'We kijken er allemaal ontzettend naar uit om in groten getale weer een mooi feestje te vieren en waar kun je dat nou beter dan op het strand? Daarom hebben we besloten om Live on the Beach dit jaar ook in het voorjaar te organiseren', zegt organisator Arwin Touw.
De vrijdagavond staat in het teken van de jaren 90. Onder meer Charly Lownoise & Mental Theo, The Vengaboys, The Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor zullen op 13 mei op het podium staan.
Een dag later, op zaterdag 14 mei, is het de beurt aan Kensington, De Staat, Rondé en The Indien. Op zondag staan Danny Vera, Krezip en Nielson op het podium op het Scheveningse strand.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!