Hoe groen is onze stad? Nieuw radioprogramma op Den Haag FM over duurzaamheid

Nadieh Wesseling
Nadieh Wesseling © Den Haag FM
DEN HAAG - Hoe groen is Den Haag? Wat gebeurt er om de stad te vergroenen? Hoe weet je wat duurzaam is, en wat niet? Luister naar groene Haagse pioniers, ontdek het verschil tussen feit en fictie en krijg tips over hoe jij je steentje kan bijdragen aan een beter milieu. De antwoorden op deze vragen krijg je in het nieuwe programma Haags Groen op Den Haag FM.
Elke week ontvangt presentator Nadieh Wesseling een gast die een bijzondere bijdrage levert aan duurzaamheid in de stad. Verder krijg je groene tips van Duurzaam Den Haag, hoveniers, Marieke Daalder en De Haagse Hofdame.
Deze week te gast: Matthijs Collard, ondernemer en medeoprichter van de eerste elektrische vliegschool in Europa, de E-flight Academy. Wat dreef hem om een elektrische vliegschool te openen? Hoe duurzaam is elektrisch vliegen nou echt? Kunnen we in de toekomst zonder schuldgevoel naar een warm oord op vakantie met een elektrisch vliegtuig?
Haags Groen: elke woensdag van 17.00 tot 18.00 uur naar Haags Groen met Nadieh Wesseling.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!