Franse markt Le Marie Marché verhuist tijdelijk naar Lange Vijverberg

Franse markt Le Marie Marché
Franse markt Le Marie Marché © Louise Boonstoppel Fotografie
DEN HAAG - Na vijf jaar op het Plein te hebben gestaan, verhuist de Franse markt Le Marie Marché, vanwege de verbouwing van het Binnenhof, naar de Lange Vijverberg. 'Aan de Hofvijver zal de komende tijd het gratis evenement maandelijks te vinden zijn', aldus de organisatie.
'Het is natuurlijk jammer om na vijf naar het Plein te moeten verlaten, maar de Lange Vijverberg is echt een prachtige locatie die past bij de sfeer van de markt. Ik heb er heel veel zin in', zegt organisator Marie-France Meijer.
Marie-France Meijer | Eigen foto
Marie-France Meijer | Eigen foto
Geïnspireerd op de Franse markten organiseert Marie-France Meijer opnieuw Le Marie Marché. 'In het hart van Den Haag kun je deze zomer terecht bij speciale marktkramen die traditionele delicatessen, ciders, crêpes, theeën en vers gezette koffie verkopen.' Ook kunst, muziek, (tweedehands) brocante huis- en tuinartikelen en kleding zijn te vinden op de markt.
De eerstvolgende edities op de Lange Vijverberg zijn op zaterdag 2 en zondag 3 april.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!