DI-RECT, Anouk en Wodan Boys in De Nieuwe Van Nierop

Wodan Boys
Wodan Boys © Instagram Wodan Boys
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Di-rect, Anouk en Wodan Boys.
De Wodan Boys waren nog niet geboren toen Van Kooten en De Bie de naam bedachten voor de knokploeg van hun fictieve politieke Tegenpartij. Ondertussen zijn die boys over de tachtig en is er een stel jonge honden dat onder dezelfde naam de podia onveilig maakt. De bandleden speelden/spelen onder meer in Soul Sister Dance Revolution, Taymir, Niko, Son Mieux en Fexet en brengen deze week hun tweede EP uit, waarvan je zondagavond een track hoort. Daarmee zijn we er nog lang niet wat toffe nieuwe Haagse releases betreft want je hoort ook Di-rect, Anouk, Wouter Hamel en Silver Lake.
Meer nieuwe releases zijn er van Red Hot Chili Peppers, Harry Styles, Kris Berry, Warpaint, BLØF, Luwten, Chance the Rapper en Koffee. Tevens hoor je voormalig REM-zanger Michael Stipe meezingen op de nieuwe van Mykki Blanco.
Na afloop is de uitzending hier terug te beluisteren.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!