Zeeheldenfestival zoekt donateurs voor 40ste editie van festival op Prins Hendrikplein

Zeeheldenfestival
Zeeheldenfestival © Den Haag Marketing
DEN HAAG - Het Zeeheldenfestival zal eind juni voor de veertigste keer georganiseerd worden. Om dat mogelijk te maken is de organisatie op zoek naar donateurs. 'Het gratis toegankelijke festival kan niet zonder vele lieve sponsors en buurtgenoten die het festival een warm hart toedragen.'
De oproep wordt onder meer gedeeld door nachtburgemeester in ruste René Bom. 'VRIENDEN! Van mij, maar ook van 't Zeeheldenfestival. Het is helaas zover gekomen dat ik namens de organisatie aan jullie ga vragen om een keer financieel te helpen.' Inmiddels is er bijna 5.000 euro toegezegd door donateurs.
De organisatie heeft als doel om 15.000 euro op te halen om zo van 29 juni tot en met 3 juli het Prins Hendrikplein om te kunnen toveren tot festival locatie. 'Dus, als jij ook talentvolle bands een podium gunt, wilt genieten van straattheater, uit je dak wilt gaan of gewoon gezellig een drankje wilt drinken met je buurtgenoten of vrienden, maak dan de Zeeheld in jezelf wakker en doneer je gouden dukaten aan het festival. Euro's worden ook gewaardeerd.'
Het organiseren van de jubileumeditie van het festival in het Zeeheldenkwartier heeft enige tijd op zich laten wachten. Zowel in 2020 als 2021 kon het evenement door corona niet worden georganiseerd.
Jaarlijks is het Prins Hendrikplein vijf dagen achtereen het toneel voor muziek, straattheater, kinderactiviteiten en gezelligheid, voor en door bewoners van het Zeeheldenkwartier.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!