Selfies en dansfoto's gezocht voor tentoonstelling over 50 jaar PAARD

© PAARD
DEN HAAG - Het PAARD bestaat dit jaar 50 jaar. Om dat te vieren komt er in de tramtunnel een fototentoonstelling met 50 foto's. Het Haagse Gemeentearchief is daarvoor nog op zoek naar selfies van het uitgaanspubliek. 'Er zijn heel veel foto's van optredens, maar minder foto's van de bezoekers', vertelt conservator Helga Meijer in Bob Staat Op.
Prince, Mick Jagger (Rolling Stones), Pearl Jam, U2. Allemaal stonden ze ooit in het PAARD. De locatie begon in 1972 als jongerencentrum maar groeide al snel uit tot de poptempel van Den Haag met veel Haagse bands en Nederlandse acts.
In die 50 jaar zijn er veel beelden gemaakt, maar wel vooral van de optredens. De tentoonstelling moet een compleet beeld geven. 'Heb je in die 50 jaar foto's van jezelf gemaakt? Je mag hem opsturen, daar zijn wij heel blij mee. En wie weet kom je levensgroot in de tramtunnel te hangen.'
Foto's kunnen naar haagsgemeentearchief@denhaag.nl of stuur ze naar het PAARD via deze site.

Documentaires over vijf jaar en 25 jaar Paard van Troje

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!