Utrechtsebaan dit weekend in beide richtingen afgesloten voor verkeer

© Gemeente Den Haag
DEN HAAG - De werkzaamheden aan de Utrechtsebaan op de weg die de stad in gaat zijn bijna afgerond. Vanaf zondagochtend is de rijbaan richting het centrum weer open. Vanaf dit weekend wordt er gewerkt aan de andere rijbaan, de stad uit. Daarom is de Utrechtsebaan vanaf vrijdagavond 22.00 uur volledig afgesloten. Vanaf zondag 10 april 8.00 uur kan de weg weer gebruikt worden om de stad in te komen.
Voor het verkeer zal er nauwelijks een verschil zijn. De afgelopen maanden kon de baan die bedoeld is om de stad uit te rijden gebruikt worden om naar Den Haag te komen. Vanaf 10 april kan dat weer op de gebruikelijke rijbaan. Automobilisten kunnen dan ook weer gebruik maken van alle afritten.
Inmiddels zijn ze ook begonnen met het renoveren van de rijbaan die de stad uit gaat. Die werkzaamheden zullen tot uiterlijk eind juni duren. Verkeer wat de stad uit wil zal ook de komende tijd moeten omrijden, dat kan onder meer via de Rotterdamsebaan.

Omleidingsroutes

  • Verkeer in en uit de richting van Amsterdam en Utrecht wordt omgeleid over de N44, N14 en A4.
  • Verkeer in de richting van Utrecht wordt omgeleid over de S100, S108 en A12.
  • Verkeer in en uit de richting van Rotterdam wordt omgeleid over de Rotterdamsebaan (S100 en S107).

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!