Oud-FC Den Haag-speler Pablo Plak woensdagavond te gast in ADOpraat!

Nico, Leo, Pim, Pablo en Hauser
Nico, Leo, Pim, Pablo en Hauser © Den Haag FM
DEN HAAG - Woensdagavond is Pablo Plak te gast in een nieuwe aflevering van ADOpraat. Vanuit Leo's Koffiehuis vertelt de publiekslieveling uit de jaren tachtig de mooiste verhalen over zijn tijd als speler in het geel-groen.
In een extra lange aflevering van ADOpraat rakelt oud-FC Den Haag-speler Pablo Plak mooie anekdotes op over de roemruchte jaren tachtig. Plak was als speler drie jaar actief voor FC Den Haag en werd in die korte periode een echte publiekslieveling.
Hij vertelt onder meer over het ongeslagen kampioenschap in het seizoen 1985/1986, zijn wilde nachten in de Haagse discotheken en over de keer dat hij in Venlo in de kleedkamer werd gearresteerd door de politie.
ADOpraat is woensdagavond vanaf 19.00 uur te zien op deze website en op onze YouTube- en Facebookpagina. En natuurlijk ook op het tv-kanaal van Den Haag FM (Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1312).

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!