Operationeel directeur Hotel Des Indes te gast in Vrijmibo

Thomas Kortleve
Thomas Kortleve © Thomas Kortleve
DEN HAAG - Thomas Kortleve, operationeel directeur van Hotel Des Indes is vrijdagmiddag te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. Hotel Des Indes is een echt Haags begrip, met grandeur en een rijke geschiedenis.
Het grootste deel van zijn leven woont de geboren Voorburger Thomas Kortleve in Den Haag en Scheveningen waar hij de Hotelschool heeft gedaan. Na de studie en twee uitstapjes in het buitenland, is hij weer geland in Nederland om aan zijn carrière in de hotellerie te bouwen.
Thomas praat met presentator Elias onder andere over de stad, de hotelindustrie (Hotel Des Indes in het bijzonder en wat mooie anekdotes) en de huidige uitdagingen op de arbeidsmarkt. En… natuurlijk ook over muziek!
De Vrijmibo, gepresenteerd door Elias van Hees, wordt elke vrijdagmiddag live vanuit de bibliotheek aan het Spui uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. 

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!