Wie maakt het beste bouwwerk? LEGOLAND Scheveningen organiseert tweede volwassenenavond

© LEGOLAND Discovery Centre
DEN HAAG - LEGOLAND Discovery Centre op Scheveningen gaat een tweede avond voor volwassenen organiseren. Naast dat kinderen graag met LEGO spelen zijn er ook volwassenfans, de AFOL (Adult Fan of LEGO). Tijdens de volwassenenavond op 21 april wordt er ook een bouwwedstrijd georganiseerd.
Begin maart werd de eerste AFOL-avond georganiseerd in LEGOLAND. 'Er zijn ook volwassenen die lego leuk vinden en geen kinderen hebben', zegt Maaike Schröeder van LEGOLAND eerder in Bob Staat Op.
De eerste avond bleek een succes en daarom organiseren ze het evenement deze maand nog eens. Er wordt een workshop gegeven door Dirk Denoyelle, deze 'LEGO Certified Professional' was gastjurylid bij het tv-programma LEGO Masters en maakt levensechte profielen en 3D-gezichten van steentjes.
Dirk Denoyelle
Dirk Denoyelle © LEGOLAND Discovery Centre
Naast de workshop is er ook een bouwwedstrijd. De beste creatie wordt in de etalage van de attractie gezet. 'We hopen zo weer een passend programma te bieden voor deze doelgroep', aldus Pascal van Wersch, manager op Scheveningen.
Meer informatie vind je op de site van LEGOLAND.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!