Kae Tempest en Graeme James in De Nieuwe Van Nierop

Graeme James
Graeme James © Matan Rochlitz
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Kae Tempest en Graeme James.
Twee jaar terug kon de Nieuw-Zeelandse muzikant Graeme James vanwege strenge corona-recricties niet meer terug naar huis. Dus vond hij een nieuw huis in Den Haag, waar hij zowel aan een album als aan een gezin begon. Van het eerste hoor je vanavond het eindresultaat, de folkmuzikant die veel met loopmachines zijn songs opbouwd bracht vier seizoenen lang songs uit die nu verzameld zijn op zijn plaat ‘Seasons’. Tevens hoor je het nieuwe album van de Britse muzikale dichter Kae Tempest, hen bracht voorheen muziek en poëzie uit onder de naam Kate Tempest.
Meer nieuwe releases zijn er van Davina Michelle, Michelle David, Wet Leg, Van Wyck, Jack White, Father John Misty, Calexico, John Legend, Passenger en Marike Jager. Tevens hoor je Pink Floyd met hun eerste nieuwe muziek in dertig jaar; een speciaal duet met de Oekraiense zanger Andriy Khlyvnyuk.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!