Vernieuwde Noordboulevard Scheveningen wordt in mei officieel geopend met driedaags evenement

Noorboulevard Scheveningen
Noorboulevard Scheveningen
DEN HAAG - De vernieuwde Noordboulevard op Scheveningen wordt op in het eerste weekend van mei officieel geopend. Tijdens een driedaags evenement presenteren de ondernemers zich aan het publiek. Dat gaat gepaard met livemuziek, entertainment op straat en kinderactiviteiten.
'Na bijna twee jaar uitstel is het eindelijk tijd om dit groots te vieren met iedereen uit Den Haag en daarbuiten', staat op Facebook te lezen. Ondernemers moesten wachten op de officiële opening, door de tweede lockdown moesten zij hun zaken snel na oplevering weer sluiten. Op vrijdag 6 mei zal burgemeester Jan van Zanen de Noordboulevard officieel openen.
De Noordboulevard werd in 2020 onder handen genomen om zo het 'vergeten stukje Scheveningen' op te knappen. Nu is er een langere en bredere boulevard die door zijn lichtgebogen vorm beter moet aansluiten op de kustlijn en de aangrenzende duinenrijen. Daarnaast is er een helling met helmgras gekomen en zijn de toegangen naar het strand ruimer gemaakt, natuurstenen zitbanken geplaatst en drie nieuwe kiosken geopend.
Op het vernieuwde stuk zijn onder meer horecatycoon Won Yip, een vestiging van Moeke Bar & Keuken, de Three Sisters Pub en Foodhall Scheveningen, dat onderdak biedt aan 16 lokale ondernemers, te vinden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!