Spuigasten: oud-wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA) over formatie

Rabin Baldewsingh in Spuigasten
Rabin Baldewsingh in Spuigasten
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM is zaterdag te gast: oud-wethouder en -lijsttrekker Rabin Baldewsingh (PvdA).
De politiek sprak donderdag uitvoerig over het mislukken van de poging van formateurs Gert-Jan Oplaat en Geerten Boogerd om een nieuwe coalitie te vormen in Den Haag. Daarbij maakte D66-leider Robert van Asten ook bekend dat de rector magnificus van de Erasmus Universiteit Rotterdam en D66-senator Annelien Bredenoord en Tweede Kamerlid én oud-raadslid van die partij Joost Sneller nu gaan proberen een nieuwe coalitie in Den Haag te smeden. Zij worden aangesteld als verkenner en krijgen, zoals dat heet, een 'brede opdracht'. Hoe kijkt oud-wethouder en -lijsttrekker Rabin Baldewsingh (PvdA) naar de moeizame formatie in zijn stad?
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in de centrale bibliotheek aan het Spui. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via Den Haag TV (Ziggo-kanaal 40), de stream op denhaagfm.nl of kom langs in de centrale bieb.
Luister hier de laatste uitzendingen van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!