Lizzo en Son Mieux in De Nieuwe Van Nierop

Foto | Son Mieux
Foto | Son Mieux
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Lizzo en Son Mieux.
Zangeres Lizzo brak in 2019 door met hits als ‘Juice’ en ‘Truth hurts’, dit weekend combineert ze haar single-release met een dubbeloptreden bij de sketch-show Saturday Night Live, waar ze zowel de muziek verzorgt als meespeelt in de sketches. Vanavond hoor je haar nieuwste single en dat geldt ook voor de Hagenaars van Son Mieux, die deze week een Edison wonnen en de zomer al in hun kop hebben met de track ‘Multicolor’.
Meer nieuwe releases zijn er van Alicia Keys, Mell & Vintage Future, MEROL, Jewel, Phoebe Bridgers, Kurt Vile, de Haagse Maxine en een surprise-release van de Britse soulproducers Sault. Tevens aandacht voor het langste album ooit van indieband Pocket Gods die met hun plaat van 1000 songs zich beklagen over de lage betaling van Spotify.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!