Poezieboy Joep Hendrikx in Het Woordenrijk

De Poezieboys
De Poezieboys © Jassir Jonis
DEN HAAG - In Het Woordenrijk zondagavond gesprekken met acteur Joep Hendrikx over Poeziebar XL en met boekencurator Corina Maduro.
Joep Hendrikx (op de foto links) vormt samen met mede-acteur Jos Nargy de Poezieboys, waarmee ze dode dichters eren met voorstellingen (vaak op de Parade), maar ook het hele jaar door de Poeziebar opengooien in Zaal 3. Maandelijks zijn dit spetterende avonden vol voordrachten, chaos, humor en muziek waarbij de liefde voor poëzie centraal staat. We spreken Joep over de Poeziebar XL, waarmee ze voor de gelegenheid uitpakken in de grote zaal van de Koninklijke Schouwburg op woensdag 20 april.
Tevens in de uitzending boekencurator Corina Maduro die weer een boekentip voor ons heeft en Het Gedicht van de Week is van Alexander Franken en je hoort de literaire agenda voor Den Haag. Presentatie is vanavond in handen van Corina Maduro en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!