HTM laat nachtbussen rijden na festival THE LIFE I LIVE

© HTM
DEN HAAG - Vervoersbedrijf HTM zet in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 april evenementenbussen is zodat bezoekers van festival THE LIFE I LIVE ook met het openbaar vervoer naar huis kunnen. Vanaf het busplatform Den Haag CS vertrekken er elk half uur zes bussen.
Met de verschillende buslijnen zijn tussen 01.00 en 05.00 uur onder meer de Leyweg, de Keizerstraat, het Savornin Lohmanplein en Delft station bereikbaar met het openbaar vervoer. Een nachtelijke rit kost vijf euro door in- en uit te checken met de OV-chipkaart.
HTM laat nachtbussen rijden na festival THE LIFE I LIVE
HTM laat nachtbussen rijden na festival THE LIFE I LIVE
Op dinsdag 26 april wordt koningsnacht in Den Haag gevierd met de tiende editie van het festival THE LIFE I LIVE. In de binnenstad zijn acht podia met diverse artiesten te vinden. De podia staan dit jaar op het Lange Voorhout, Kerkplein, het Buitenhof, bij de Hofvijver, tegenover Paleis Noordeinde en op de Grote Markt.
De binnenstad is dan afgesloten voor auto's. Het openbaar vervoer is overdag beschikbaar, dan kan een tram of bus worden gepakt om naar het evenement te gaan. Op de terugweg rijden er verschillende evenementenbussen.
Meer informatie is te vinden op de website van HTM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!